Forsiden


Fotograf: Franseska Mortensen

Foto: Franseska MortensenEr du besøgende og søger oplysninger om foreningen, klikker du på menupunktet "Hvem er vi" i sidepanelet. Her kan du også læse hvordan man bliver medlem.


Sidste nyt og vigtige informationer til medlemmerne:


- Niels Friis-Hansen har skrevet en skøn artikel om vores fantastiske spilleeftermiddag og danseaften den 3. november. Den kan læses i linket "Fra medlemmerne"
- På laugsaftenen den 11. november spiller vi melodier til vores optræden i Langenæskirken. Ud over melodierne på programmet for vores optræden på lokalcentre o.l. (se i "Programmer), vil der være et par enkelte nye. De er lagt ud i linket "Noder". Det drejer sig om "Julottan" og "Luft" og "På loftet sidder nissen" og "Tide". Det samlede program for Langenæskirken ligger i linket programmer
- Vi har modtaget invitation til spillemandskursus i Grenå den 17. november. Indbydelsen ligger i linket "Indbydelser og kursusreklamer"


- Vores CD:
Første skæring på CDen kan downloades for afspilning som mp3-fil nedenfor.
Hele skiven kan købes formedelst 50 kr plus porto ved henvendelse til Nodesalgsmester nodesalg@oestjyderne.dk , se under 'kontaktpersoner' i menuen til venstre.
Læs i øvrigt om CDen under menupunktet 'CD' .

- Vil du læse om laugets oprettelse, kan du nedenfor finde et jubilæumsskrift, som Michael Sommer og Ivan Damgaard skrev til laugets 20 års jubilæum i 1998
Du finder det her.

(C) 2012, Spillemandslauget Østjyderne

Ć
Humør til Høstgilde.mp3
(8281k)
Kaj Engholm,
3. dec. 2014 03.27
Comments