Spillemandslauget Østjyderne
Er du besøgende og søger oplysninger om foreningen, klikker du på menupunktet "Hvem er vi" i sidepanelet. Her kan du også læse hvordan man bliver medlem.


Sidste nyt og vigtige informationer til medlemmerne:

- Tusind tak til alle fremmødte laugsmedlemmer på vores jubilæumsaften. Det var meget festligt. Søndag den 1. april er det påskedag, og da holder vi påskeferie, så den næste almindelige laugsaften finder sted søndag den 15. april. Vel mødt til et nyt laugsår.
- OBS OBS OBS: Det har desværre været nødvendigt at flytte forårets danseaften. Den kommer til at ligge lørdag den 5. maj og IKKE den 14. april som tidligere meddelt.
- Programmet for danseaftenen kan hentes i linket "Programmer". En plakat for danseaftenen kan hentes i linket "Indbydelser og kursusreklamer"
- I linket "Noder" ligger endvidere en mappe med (næsten) alle melodier fra jubilæumsnodesamlingen.
- Vi har fået en reklame for et kursus med Bent Melvej i Grenå. Reklamen kan læses i linket "Indbydelser og kursusreklamer"


- Vores CD:
Første skæring på CDen kan downloades for afspilning som mp3-fil nedenfor.
Hele skiven kan købes formedelst 50 kr plus porto ved henvendelse til Nodesalgsmester nodesalg@oestjyderne.dk , se under 'kontaktpersoner' i menuen til venstre.
Læs i øvrigt om CDen under menupunktet 'CD' .

- Vil du læse om laugets oprettelse, kan du nedenfor finde et jubilæumsskrift, som Michael Sommer og Ivan Damgaard skrev til laugets 20 års jubilæum i 1998
Du finder det her.

(C) 2012, Spillemandslauget Østjyderne

Ć
Humør til Høstgilde.mp3
(8281k)
Kaj Engholm,
3. dec. 2014 03.27
Comments