Hytteture‎ > ‎

Lauget på Camping

Lauget på campingtur!?

 

Det har vist sig, at mulighederne for at komme til at spille, hvis vi tog til stævne i Roskilde, var temmelig begrænsede. Derfor har flere lanceret ideen om i stedet at tage på campingtur, og det til Vammen camping ved Tjele langsø, en campingplads, der på mange måde adskiller sig fra alle andre campingpladser ved at gæsterne er velkomne til at bidrage til den fælles musikalske underholdning. Som de skriver på deres hjemmeside:

"Som centrum for livet på campingpladsen byggede vi allerførst en stor rustik bindingsværksstue med åbent ildsted. Helt fra start valgte vi, at her skulle et tv eller spilleautomater aldrig holde deres indtog – fokus skulle være på andre værdier. Her skulle skabes et mødested for campister omkring det knitrende bål med live-musik spillet af campisterne. Hver aften tænder vi op i det åbne ildsted midt i opholdsstuen, hvor der hyggesnakkes, spilles spil og læses bøger omkring ildstedet og ofte til lyden af sang og musik."

For at understrege deres fokus på musikken, har de også ladet opføre en bygning specielt designet til at  større eller mindre grupper kan sidde indendørs og øve, jamme eller bare råhygge om bålet.

Og så ligger pladsen smukt ned til Tjele Langsø. Find selv ud af mere på deres hjemmeside http://vammencamping.dk/da/.

Vi har foreløbig reserveret 10-12 pladser til weekenden 11.-13. august. Der er 1 stk 2-personers hytte og 2 campingvogne til leje. Ellers er det i eget telt/campingvogn.

Hvad vi vil lave, tager vi stilling til, men mon ikke vi er ude i noget spilleri og fælles spisning?

Tilmelding til undertegnede på mail med angivelse af personer og telt/vogn eller på de kommende laugsaftener. Prisen afhænger af, hvad hver enkelt har af ønsker, og vi satser på individuel afregning.

Hvis man ikke er til overnatning kan man løse en dagsbillet for 80 kr eller entrebillet (3-4 timer) til 25 kr.

Kaj

 Laugets to Åge'r, henholds vis Aage G (G for guitar)  Og Åge S (gift med Randi) har begge sendt deres erfaringer med Vammen Camping. Kan hentes nedenstående.

ĉ
Kaj Engholm,
1. maj 2017 01.23
Ċ
Kaj Engholm,
1. maj 2017 01.23
Comments